PROGRAM

17:30-18:00 // drinks & networking 

18:00-18:15 // “GlobalTech.City Growing Healthy Exponentially”
Nuray Gokalp | Founder @ GlobalTech.City 

18:15-18:30 // “Less Stress in the City”
Nupur Kohli | Medical Doctor / Healthcare Advisor 

18:30-18:45 // “New Technologies will Change Healthcare Fundamentally”
Bart Geerts | Anaesthetist, Intensivist & Clin. Pharmacologist @ Amsterdam Medical Centre & Artificial Intelligence @ Scyfer 

18:45-19:00 // break 

19:00-19:15 // break 

19:15-19:30 // “Using Data to make sure Patients only receive the Care that has Proven to Work in Practice for Similar Patients”
Willem Herter | Founder @ Pacmed 

19:30-19:45 // “Movements and Virtual Reality in Healthcare”
Ignazio Aleo | Founder Moveshelf 

19:45-20:00 // “Holacracy in a Healthcare Organisation”
Mats Koeneman | Technical Physician | Medical Sensing & Stimulation | REshape @ Radboud University Medical Centre 

20:00-20:30 // drinks & networking 

 

Speakers

 

Organisations

 

Presentations

 

Photos

 

Videos

 

Program

13:00-13:30 // registrations 

13:30-13:45 // Nuray Gokalp // GlobalTech.City & AmsterdamTech.City // opening 

13:45-14:00 // Sacha van Tongeren // Amsterdam Public Library (OBA) // Maakplaats 021 

14:00-14:15 // Esther Smit // University of Amsterdam (UvA) // VU University // Amsterdam Data Science 

14:15-14:30 // Sandra Reeb-Gruber // Inholland International Business Innovation Studies (IBIS) 

14:30-14:45 // Matthias Durnay // Baden-Württemberg Cooperative State University (DHBW) 

14:45-15:15 // break & networking

15:15-15:30 // Lisanne Bos // Microsoft 

15:30-15:45 // Gohar Sargsyan // CGI 

15:45-16:00 // Ruben Timmerman // Springest 

16:00-16:15 // Matthew LaPorte // Codaisseur 

16:15-16:30 // Nuray Gokalp // GlobalTech.City & AmsterdamTech.City // closing 

16:30-17:00 // drinks & networking 

 

Speakers

 

Organisations

 

Presentations

 

Photos

 

Videos

 

PROGRAM

09:30-10:00 // REGISTER + DEMO (30 min)

10:00-10:15 // Nuray Gokalp // Founder GlobalTech.City (15 min)

10:15-10:30 // Maarten Lammers // Program Director OBA (15 min)

10:30-10:45 // Adrian Blackwood // CIO AMI.Group (15 min)

10:45-11:00 // Dennis Mica // Business Developer 2getthere (15 min)

11:00-11:30 // BREAK + DEMO (30 min)

11:30-11:45 // Karen Dolva // Co-Founder No Isolation (15 min)

11:45-12:00 // Laurens Slats // Community Manager The Things Network (15 min)

12:00-12:15 // Marco Marechal // Strategic Advisor Connected (15 min)

12:15-12:30 // Ohyoon Kwon // Founder We-Qu (15 min)

12:30-13:00 // BREAK + DEMO (30 min)

13:00-14:00 // DEMO DEEP DIVES (60 min)

 

DEMO DEEP DIVES

// Deloitte

// AMI.Group

// The Things Network

// No Isolation

// WeQu

 

Speakers

 

Organisations

 

Presentations

 

Photos

 

Videos